Satamarakentamisen ammattilaisille oma A-Laiturit Pro -sivusto - A-Laiturit
Laiturit etusivu ylakuva

Laituriuutisia

Satamarakentamisen ammattilaisille oma A-Laiturit Pro -sivusto

Satamarakentamisen ammattilaisille oma A-Laiturit Pro -sivusto

18.2.2019

A-Laiturit julkaisi helmikuussa 2019 ihan uudenlaisen satamarakentamisen ammattilaisille suunnatun verkkopalvelun: A-Laiturit Pron. Ainutlaatuinen palvelu on tarkoitettu ammattilaisille, joiden tehtävänä on suunnitella, rakennuttaa ja ylläpitää venesatamia. Heille on nyt tarjolla kokeneiden laituriammattilaisten osaaminen vain muutamalla klikkauksella.

Venesataman suunnittelu ja rakentaminen on aina vaativa ja monipuolinen projekti.

– Me haluamme tarjota kuntien ja kaupunkien ammattilaisille mahdollisuuden tehdä venesatamiin liittyvät ratkaisunsa parhaaseen laituriosaamiseen perustuen, summa A-Laiturit Pro -palvelun tarkoituksen A-Laitureiden toimitusjohtaja Matti-Pekka Vähätalo.

Päämääränä pidempi käyttöikä ja riskien minimointi

A-Laiturit Pro -palvelussa on omat osionsa satamasuunnittelulle, -rakentamiselle ja -huollolle. Nämä ovat ne kolme askelta, joista jokaisella voidaan pidentää sataman käyttöikää ja minimoida riskejä liittyen sataman rakenteisiin ja turvallisuuteen.

A-Laiturit Pro-sivusto esittelee myös laajasti erilaisia satamareferenssejä mm. pienvene- ja yhteysalussatamista, uimaloista, kelluvista rakennuksista, polttoaine- ja jätelaitureista, silloista ja rampeista sekä vinyyliponttirakentamisesta.

– Referenssit kertovat meidän osaamisestamme ja ammattitaidostamme, mutta niistä saa myös hyviä ideoita omiin satamaprojekteihin, kuvailee toimitusjohtaja Matti-Pekka Vähätalo.

A-Laiturit Pro -sivusto löytyy osoitteesta www.a-laituritpro.fi ja se on tarkoitettu lähinnä kaupunki- ja kuntasektorin sekä arkkitehtitoimistojen venesatamasuunnittelijoille. Sivuston käyttö edellyttää rekisteröitymistä.