Katselmukset videopuhelun avulla: laiturin huolto tai uuden laiturin hankinta - A-Laiturit
Laiturit etusivu ylakuva

Laituriuutisia

Katselmukset videopuhelun avulla: laiturin huolto tai uuden laiturin hankinta

Katselmukset videopuhelun avulla: laiturin huolto tai uuden laiturin hankinta

19.3.2020

Koronaviruksen tartuntoja välttääksemme olemme A-Laitureissa alkaneet tehdä laitureihin liittyviä katselmuksia turvallisesti videopuhelujen avulla. Kaikki katselmukset ovat maksuttomia.

Jos laiturisi on päässyt vioittumaan talven myrskyjen aikana tai jos haaveissasi on uusi laituri ensi kesäksi, ota yhteyttä sähköpostitse info@a-laiturit.fi tai puhelimitse numeroon 020 7433 100. Kerro meille rantasi tarkka sijainti ja ehdota sinulle sopivaa aikaa videopuhelulle. Kerro myös sinulle mieleisin yhteydenpitokanava (WhatsApp, Skype tai joku muu).

Me selvitämme rantasi olosuhteet ja olemme sinuun yhteydessä sovittuna aikana. Videon välityksellä pystymme arvioimaan laiturisi huoltotarpeen tai uuden laiturin olosuhteet.

Uuden laiturin hankkijan kannattaa tutustua ennakkoon myös laiturin ostajan oppaaseen ja varautumaan siinä esille nostettuihin kysymyksiin.

Terveenä olet tietysti tervetullut myös Raision myymäläämme, joka palvelee arkisin klo 8–16. Huolehdimme myymälämme hygieniasta tehostetusti ja henkilökuntamme saa tulla töihin ainoastaan terveenä.