Laaja ja laadukas laituritarvikevalikoima - A-Laiturit
Laiturit etusivu ylakuva

Laituritarvikkeet

Tavoitteenamme on turvallinen ja viihtyisä laituri, joka on varusteltu juuri sinun tarpeidesi mukaan. Laajasta ja laadukkaasta tarvikevalikoimastamme löydät kaiken tarvittavan niin laiturin rakentamiseen ja huoltoon kuin uimiseen ja veneen kiinnittämiseenkin.

Laituritarvikkeiden verkkokauppa

Toimitamme tarvikkeet sinulle lähimpään Postin noutopaikkaan tai voit tulla tutustumaan tarvikkeisiin tarkemmin myymäläämme Raisioon. Verkkokaupasta ostetuista tavaroista lähetämme laskun sähköpostiin, sitä ei makseta tilausta tehdessä.

Uimaportailla mukavuutta ja turvallisuutta laiturille

Tukevat ja tarpeeksi leveät uimaportaat ovat turvalliset ja vaivattomat – niin lapsille kuin vanhemmillekin. Uimaportaamme ovat joko 4- tai 7-askelmaisia ja ne ovat taittuvia eli portaat eivät ole liukkaat eikä niitä tarvitse pestä tai kyllästää. Tutustu myös kätevään uimaportaiden pikakiinnityssarjaan ja nostovipuun! 

Tutustu uimaportaisiin

Poijut ja poijupaketit tarpeesi mukaan

Laadukas poiju on usein turvallisin tapa säilyttää venettä ja ammattilaisemme auttavat sinua juuri oikean kokoisen poijun valinnassa. Valmiit poijupakettimme on helppo asentaa itsekin, mutta tarvittaessa saat kauttamme myös asennusapua.

Tutustu poijuihin ja poijupaketteihin

Veneen kiinnitys turvallisesti

Tyylikkäät pollarit ja venelenkit varmistavat veneiden turvallisen kiinnityksen. Löydät valikoimistamme myös erilaiset venepuomit ja törmäyssuojat.

Tutustu veneen kiinnitystarvikkeisiin

Pelastusrengas, heittoliina ja muut pelastustarvikkeet

Turvallisen laiturin täydellinen pelastusvälinesetti pitää sisällään pelastusrenkaan, heittoliinan, kelluvan haan ja kelluvat tikkaat. Pelastusvälineiden käyttöä kannattaa myös harjoitella lasten – ja mikä ettei aikuistenkin - kanssa.

Tutustu pelastusvälineisiin

Kestävät kettingit ja sakkelit

Laiturin rakentajille ja huoltajille valikoimistamme löytyvät kestävät DIN 763 (5685C) -standardin mukaiset kuumasinkityt pitkähahlokettingit. Poijuissa käytetään aina kovan kulutuksen kestävää GRADE 40 -luokiteltua kettinkiä. Kettinkien liittämiseen tarjoammeEUR Large D -sakkelit. Tutustu myös patentoituun kettinkisinkkiin, jolla pidennät kettinkien käyttöikää!

Tutustu kettinkeihin ja sakkeleihin