Yli 30 vuotta laituriosaamista - A-Laiturit
A-laiturit myymälä ulkokuva

35 vuotta laituriosaamista

A-Laituri tehdas

A-Laiturit on vuonna 1987 perustettu perheyritys ja yksi Suomen suurimmista laiturinvalmistajista. Tarjoamme laadukkaita ja kestäviä laituriratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja meidät tunnetaan luotettavuudesta, laadusta ja hyvästä palvelusta.

A-Laitureiden Raision tehtaalla valmistetaan vuosittain tuhansia laiturimetrejä ja toimitamme vuodessa noin 250 laituria. Laituritarvikkeita tehtaan varastossa on yli 500 nimikettä.

Laitureihin ja laituritarvikkeisiin voi tutustua tehtaan yhteydessä olevassa myymälässä, jossa on Suomen suurin laitureiden sisänäyttely.

Jatkuvaa tuotekehitystä ja uusia innovaatioita

A-Laiturit keskittyy vahvasti laiturialan tuotekehitykseen, ympäristöteknologiaan ja innovointiin. Esimerkkejä tästä ovat muun muassa kettinkisinkki ja kelluva jäteasema, jotka molemmat ovat patentoituja tuotteita.

A-Laitureilla on kattava jälleenmyyjäverkosto ja tuotteitamme myydään ympäri Suomea. Ulkomaanvientimme kasvaa voimakkaasti ja asiakkaitamme löytyy myös Pohjoismaista, Hollannista, Saksasta, Ranskasta, Virosta ja Venäjältä.