A-laiturit myymälä sisältä, myymäläpäälikkö Olli Kinos

Suomen suurin laituritavaratalo

Myymälämme aukioloajat:

maanantai–perjantai 8–16

Tavaran nouto sovittavissa myös muina aikoina

Osoite:

Voudinkatu 39, 21200 Raisio

myymala

A-Laiturit Oy:n yli 2000 neliön toimitiloissa Raisiossa on Suomen suurin laitureiden sisänäyttely, esillä erilaisia laiturikokonaisuuksia. Laituritavaratalostamme löytyvät kaikki tarvikkeet korjaus- ja tee-se-itse-rakentajille. Saat meiltä kokonaisvaltaisen palvelun suunnittelusta toteutukseen.

A-Laiturit panostaa hyvään palveluun

Luotettavuus, laatu ja hyvä palvelu ovat meille kunnia-asioita, ja niistä meidät on aina tunnettu. Uudessa näyttelytilassamme on myös esillä entistä enemmän valmiita laituriratkaisuja.

Monipuolisesta tuotevalikoimastamme voit valita sinun ja perheesi viihtyvyyttä ja turvallisuutta parhaiten lisäävät ratkaisut – ja nauttia vuosien varrella saavuttamastamme kokemuksesta ja osaamisesta.

A-Laiturit välittää ympäristöstä

Tehtaamme toiminnassa ja rakentamisessa huomioimme ympäristön. Maalämmön avulla lämmitetään tehtaan lämpimät tilat ja kovetetaan laituribetonit. Maalämpöpumppua varten kallioon porattiin reikää lähes kilometri! Varasto- ja kokoamistilat ovat ns. kylmätilaa.

Koko tontin kantavassa kerroksessa on käytetty noin 1 600 tonnia kierrätysbetonia. Energiaa säästämme myös LED-valaistuksella ja normit ylittävän lämpöeristyksen avulla.

Tervetuloa tehdasmyymäläämme Raisioon – suunnitellaan yhdessä kesän paras paikka!

A-Laiturien Raision myymälä