Laadukas ja huoltovapaa laituri juuri sinun tarpeisiisi - A-Laiturit
Veneet laiturissa A-laiturit

Tukeva ja huoltovapaa laituri, joka kestää

Meillä A-Laitureissa on aina päämääränä kestävä ja pitkäikäinen laituri, joka talvehtii hyvin ja on mahdollisimman huoltovapaa. MX-sarjan laitureillemme, niiden osille ja asennukselle annamme 10 vuoden takuun.

Käyttötarve ja olosuhteet suunnittelun pohjana

Laituriammattilaisemme suunnittelevat ja rakentavat parhaan mahdollisen laiturin juuri sinun tarpeisiisi ja sinun rantaasi. Tarvitsetteko venelaiturin, uimalaiturin vai oleskelulaiturin? Mikä on rannan sijainti ja sen tuuli- ja aalto-olosuhteet? Mikä on veden syvyys ja millaiset jääolosuhteet rannassa on?

Näiden vastausten pohjalta päätetään laiturin koko, jykevyys ja tarvittava varustelu. Tässä vaiheessa päätetään myös laiturin muoto: laiturimallejamme voidaan kytkeä peräkkäin. rinnakkain sekä L-, U- ja T-muotoon. Näin varmistetaan, että jokaiseen rantaan ja käyttötarpeeseen voidaan toteuttaa paras mahdollinen ratkaisu.

laiturijavene

Vakaat ja turvalliset betoniponttonilaiturit

Betoniponttonilaitureissamme on kolme eri luokkaa: raskas, keskiraskas ja kevyt. Ne kaikki kestävät vedessä ympäri vuoden.

Raskaat (ja erittäin raskaat) betoniponttonilaiturit ovat vakaita monitoimilaitureita, jotka soveltuvat vaativiin olosuhteisiin. Ne ovat erittäin tukevia ja turvallisia laitureita, jotka käyvät niin veneen kiinnitykseen, auringonottoon, uintireissuihin kuin laiturijuhliinkin. Runkona on jykevä, koko laiturin mittainen massiivibetoniponttoni. Nämä ponttonit on suunniteltu kestämään vähintään 50 vuotta.

Keskiraskas betonilaituri on tukeva mökkilaituri tai isomman veneen kotisatama. Minimassiiviponttonien ansiosta laituri oman kokoluokkansa tukevin ja ne pysyvät jykevästi paikallaan ympäri vuoden. Näiden laitureiden ponttonit on suunniteltu kestämään yli 50 vuotta.

Kevyet betoniponttonilaiturit sopivat hyvin vene- ja oleskelulaitureiksi suojaisiin rantoihin. Ne ovat hyviä ja turvallisia peruslaitureita. Niissä on kaksi tai useampi erillinen betoniponttoniyksikkö, jotka yhdessä kotimaisen, korkealaatuisesta painekyllästetystä puusta tehdyn rungon ja kannen kanssa tarjoavat huoletonta laiturielämää vuosiksi.

A-Laiturit muoviponttonilaituri K6

Muoviponttonilaiturit

Muoviponttonilaiturit sopivat mataliin rantoihin ja suojaisiin olosuhteisiin. Ne ovat hyviä uima- ja oleskelulaitureita ja niihin voi kiinnittää pienen tai keskikokoisen veneen. Kansikorkeus on juuri sopivan matala pienveneille ja niille pienimmille uimareille.

Suojaisissa olosuhteissa muoviponttonilaiturit kestävät vedessä ympäri vuoden.