Laituri mukaan vaikka "suoraan hyllystä" - A-Laiturit
Laiturit etusivu ylakuva

Laituriuutisia

Iso varastoalue mahdollistaa laiturin ostamisen ”suoraan hyllystä”

Iso varastoalue mahdollistaa laiturin ostamisen ”suoraan hyllystä”

10.2.2019

A-Laiturit Oy on panostanut laitureiden toimitusnopeuteen laajentamalla varastoaluettaan lähes hehtaarilla. Varastointialue on nyt yli kaksi kertaa aiempaa suurempi, joten kevään ja kesän laiturisesonkia varten voidaan varautua tehokkaasti koko talven ajan ja asiakas saa sesonkiakana laiturin vaikka heti mukaansa.

Talvi tehdään laitureita varastoon

– Kesän aikana emme ehdi valmistaa laadukkaita laitureita sillä tahdilla, mitä niitä tilataan, kertoo toimitusjohtaja Matti-Pekka Vähätalo.

– Emme halua odotuttaa asiakkaitamme, joten olemme päätyneet ratkaisuun, jossa talvi tehdään laitureita varastoon ja keväällä ja kesällä laturin voi ostaa ”suoraan hyllystä” eli meiltä saa ihan oikeasti laiturin vaikka heti mukaan.

Suuren laiturivaraston säilyttäminen vie tilaa, joten A-Laitureiden Voudinkadulla olevan tehdas-myymälän piha-aluetta on laajennettu.

– Piha-alue kasvoi yli kaksinkertaiseksi eli varastotilaa riittää myös ulkomaanviennin kasvavaan kysyntään, kertoo Matti-Pekka Vähätalo.

Uutta väkeä oman ”kisällikoulutuksen” kautta

Laiturikaupan kasvuodotukset näkyvät A-Laitureilla myös rekrytoinnissa, sillä lisää henkilökuntaa on palkattu jatkuvasti. Nuoret työntekijät suorittavan useimmiten työn ohella ammattitutkinnon ja käyvät läpi A-Laitureiden oman ”kisällikoulutuksen”.

–  Työn ja koulutuksen yhdistelmällä taloon on saatu osaavaa ja motivoitunutta työvoimaa, summaa toimitusjohtaja Vähätalo.

Tutustu A-Laitureiden laiturimalleihin ja niiden ominaisuuksiin