Laiturin huolto ja ankkurikettinkien korjaus ja vaihto - A-Laiturit
Veneet laiturissa A-laiturit

Laiturin huolto

A-Laituri on kestävä ja pitkäikäinen. Vuosien saatossa laiturin osissa voi kuitenkin tapahtua kulumista ja silloin on hyvä kutsua paikalle osaava ja kokenut A-Laiturit Huolto!

Laiturin kettinkien huolto ja vaihto

Tyypillisin laiturien huoltotyö liittyy ankkurikettinkeihin: kettinki on poikki tai irti laiturista. Oman laiturin kiinnitykset kannattaakin aina tarkastaa keväisin ja syksyisin. Jos laituri on vinossa tai jos se on alkanut liikkua aiempaa enemmän, on kettingeissä luultavasti huoltotarvetta.

Tyypillisimmät laiturien huoltotyöt:

  • Laiturin kettingin huolto: tarkastus, kiristäminen, kiinnittäminen ja vaihto
  • Laiturin oikaisu
  • Laiturin kulkusillan korjaaminen
  • Poijukettingin vaihto
  • Poijun siirto
  • Pollareiden uudelleenkiinnitys
  • Ankkuripainojen lisääminen
  • Yleinen laiturin kuntotarkastus

A-Laiturit Huollon tilaus helposti kuvien avulla

Huoltotöiden tilaaminen käy huollon tilauslomakkeen kautta, täytä lomakkeen tiedot ja lähetä. Lomakkeelle ei pysty liittämään kuvia laiturista, mutta ne voit lähetää meille osoitteeseen info@a-laiturit.fi. A-Laiturit Huollon Markus Rinne  arvioi tarvittavat huoltotyöt ja tekee tarjouksen.

A-Laiturit Huolto voi hoitaa korjaustyöt itsenäisesti eli sinun ei tarvitse välttämättä olla korjaushetkellä paikan päällä.

A-Laiturit Huolto palvelee noin 100 kilometrin säteelle Raision tehtaaltamme. Huoltotöitä teemme sulan veden aikana eli lähes ympäri vuoden.

A-Laiturit huoltaa laiturit ja kokonaiset venesatamat

Satamahuolto

A-Laiturit Huolto hoitaa puolestasi myös kokonaisen venesataman huollon: kuntokartoituksen, raportoinnin ja korjaustyöt. Kun annat ammattilaisten hoitaa homman, säästät sekä ajassa että kustannuksissa. Samalla korjaus- ja huoltotöihin liittyvät riskit pienevät ja omat huoltomiehesi voivat keskittyä muihin töihin.

Lue lisää satamahuollosta ammattilaisten omasta a-laituritpro.fi-verkkopalvelusta. Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Voit myös kysellä lisää myyntiassistentti Maarit Haapamäeltä (p. +358 44 988 5887 tai maarit.haapamaki@a-laiturit.fi)

Tarvitsetko tueksi ammattilaista? Ota yhteyttä!

Markus Rinne

Markus Rinne

A-Laiturit Huolto


041 730 4067
markus.rinne@a-laiturit.fi