A-Laiturit Huolto Oy:n operatiiviseksi johtajaksi Markus Rinne - A-Laiturit
Laiturit etusivu ylakuva

Laituriuutisia

A-Laiturit Huolto Oy:n operatiiviseksi johtajaksi Markus Rinne

A-Laiturit Huolto Oy:n operatiiviseksi johtajaksi Markus Rinne

3.3.2023

Suomen johtava laiturivalmistaja A-Laiturit Oy on nimittänyt tytäryhtiönsä A-Laiturit Huolto Oy:n operatiiviseksi johtajaksi Markus Rinteen. Rinne palaa takaisin yhtiöön ja aloittaa uudessa tehtävässään 15.3.2023.

A-Laiturit jatkaa kasvuaan ja panostamme voimakkaasti Huolto- ja kunnossapito liiketoiminnan kehittämiseen. Yksityis- ja venesatamasektorin asiakkailta saamamme palautteen perusteella, näemme säännölliselle yksityisten laitureiden sekä satamien huolto- ja kunnossapitotoiminalle kasvavaa tarvetta. Olemme panostaneet erityisesti liikkuvaan toimintamalliin, jolloin pystymme vastaamaan nopeassa aikataulussa asiakkaan tarpeeseen.

Olemme erittäin iloisia Markus Rinteen palaamisesta yhtiöön ja kehittämään A-Laiturit Huolto Oy:n toiminnasta alansa suunnannäyttäjää kertoo A-Laitureiden toimitusjohtaja Hannu Ylärinne.

Rinne palaa A-Laitureille Versowood:sta työnjohtajan tehtävästä. Rinteellä on pitkäaikainen kokemus A-Laitureiden toiminnasta, hän on viimeksi vastannut tuotannonjohtamisesta.

Markus Rinne toteaa Versowoodin tarjonneen hänelle erittäin mieluisan ja opettavan mahdollisuuden, samalla kuitenkin tuntuu kuin palaisi kotiin osaksi mahtavaa A-Laiturit perhettä.

Lisätiedot: Hannu Ylärinne, toimitusjohtaja, A-Laiturit Oy, 0400 435 638, hannu.ylarinne@a-laiturit.fi