A-Laiturit laajentaa - Helsinkiin uusi myymälä - A-Laiturit
Laiturit etusivu ylakuva

Laituriuutisia

A-Laiturit laajentaa – Helsinkiin uusi myymälä

A-Laiturit laajentaa – Helsinkiin uusi myymälä

11.6.2024

A-Laiturit laajentaa – Helsinkiin uusi myymälä

Vene- ja rakennusalalta ei ole hetkeen totuttu kuulemaan uutisia laajennuksista tai kasvusuunnitelmista. Pohjoismaiden suurin laiturivalmistaja, A-Laiturit Oy, onkin erikoisessa tilanteessa, kun toimintoja laajennetaan keskellä taantumauutisia.

-Kyse on kovasta tuotekehitystyöstä sekä uusien toiminta- ja palvelumallien luomisesta. Niillä olemme onnistuneet laajentamaan asiakaskuntaamme ja tarjoamaan kelluvia ponttoniratkaisuja myös sinne, missä niiden käyttöön ei ole aikaisemmin totuttu, kertoo A-Laituri Oy:n toimitusjohtaja Hannu Ylärinne.

Kesäkuun alkupuolella A-Laiturit avaa uuden toimipisteen ja myymälän Helsingin Lauttasaareen. Kyseessä on Ylärinteen mukaan pitkän aikavälin suunnitelmien yksi askel ja jatkossa uusia toimistoja voidaan harkita muuallekin. Samaan aikaan Raisiossa sijaitsevan tehtaan ja päävaraston tiloja on laajennettu ja rakennettu uusi laitureiden koontihalli.

-Haluamme olla lähellä asiakkaita ja mahdollistaa kasvotusten asioinnin. Jälleenmyyjäkenttämme palvelee ympäri Suomea ja jatkossa Helsingissä voi asioida suoraan tehtaan edustajien kanssa. Erittäin vakavasti harkitsemme myös ulkomaille laajentumista, tässä vaiheessa en kuitenkaan lähde arvioimaan, mikä voisi olla ensimmäisen ulkomailla sijaitsevan toimipisteemme sijainti, Ylärinne jatkaa.

-Helsingin myymälä ja toimisto tulee palvelemaan kaikenlaisia laituriasiakkaita, olipa kyseessä pieni uimalaituri tai iso satamakokonaisuus. A-Laiturit Oy:n tarina ulottuu jo lähes 40 vuoden taakse ja asiakaslähtöisyys on aina ollut keskiössä. Samalla tavalla tulemme jatkamaan, nyt vielä korostetummin, kun asiakkaillamme on mahdollisuus tutustua tuotteisiin Raision tehtaanmyymälän lisäksi myös Helsingissä, Ylärinne toteaa.

A-Laiturit Oy:n Helsingin myymälä ja toimisto tulee palvelemaan asiakkaita jo tänä kesänä. Myymälätilasta on tulossa showroom-tyyppinen, eli siellä on esillä päätuotteet ja yrityksen Raisiossa sijaitseva tehdas varastoineen toimii Helsingin toimiston varsinaisen varastona.

Kuvateksti: A-Laiturit Oy:n toimitusjohtaja Hannu Ylärinne kertoo laiturialalla kaupan käyvän kohtuullisesti haastavista ajoista huolimatta. Uuden myymälän tavoitteena on Ylärinteen mukaan vahvistaa markkina-asemaa Uudellamaalla.

Lisätiedot: Hannu Ylärinne, toimitusjohtaja, 0400 435 638
hannu.ylarinne@a-laiturit.fi

www.a-laiturit.fi

A-Laiturit Oy, Voudinkatu 39, 21200 Raisio
A-Laiturit Helsinki, Veneentekijäntie 7, 00210 Helsinki