Tee-se-itse: laiturin betonirakenteiden korjaus - A-Laiturit
Tee-se-itse laituri A-laiturit

Betonirakenteiden korjaus

A-Laitureiden Uppo-Mix-tuotepakkaus sisältää Uppo-Mix-jauhetta ja nesteytintä. Noudata pakkauksen käyttöohjeita sen mukaan, millainen työkohde on kyseessä. Yksi pakkaus riittää 25 kg:n säkilliseen sementtiä.

Uppo-Mix-betoni sopii hyvin esimerkiksi vanhojen kaivonrenkaiden korjaamiseen vesirajassa. Puhdista kaivonrenkaan pinnat niin hyvin kuin mahdollista. Kaada betonia kaivonrenkaaseen, Uppo-Mix-lisäaineet estävät veden imeytymisen massaan, joten se ei hajoa vedessä vaan pystyt tekemään valun normaaliin tapaan.

Laiturin betonirakenteiden korjaus

Uppo-Mix-lisäaineet sekoitetaan normaaliin S100 -sementtiin käyttöohjeiden mukaisesti. Seosta muuttamalla saadaan aikaiseksi eri koostumuksia, joita käytetään kohteen mukaan. Sekoituksessa ei käytetä betonimyllyä vaan tehokasta käsisekoitinta.

Voit lisätä valuun kiviä ja raudoituksia tarpeen mukaan. Valutyössä et tarvitse erikoistyökaluja, normaali lasta riittää betonin tasoittamiseen. Uppo-Mix-betonin kuivumisaika on 2-3 päivää.

Laiturin betonin halkeamien korjaus

Uppo-Mix soveltuu myös halkeamien korjaamiseen. Tällöin massa jätetään erittäin kuivaksi ja helposti mutoiltavaksi. Massa tasoitetaan käsin korjattavaan kohteeseen. Älä hiero massaa liikaa, vaan yritä saada se halkeamaan muutamalla painalluksella. Lopuksi tasoita pinta kevyesti.

Tarvitsetko tueksi ammattilaista? Ota yhteyttä!

Raimo Koskinen

Raimo Koskinen

laiturimyynti ja -suunnittelu


+358 45 6703 601
raimo.koskinen@a-laiturit.fi

Mika Murto

Mika Murto

laiturimyynti ja -suunnittelu


+358 45 6703 602
mika.murto@a-laiturit.fi