Ruuvipaalu 1 m - A-Laiturit
Laiturit etusivu ylakuva

Ruuvipaalu 1 m

  • Ruuvipaalu 1 m
  • Tuote nro:014710
  • Hinta: 79,00 
  • Rahti: Tilauksen toimituskulut näet tilaussivulla.

Tuotteen kuvaus:

Jatkettava ruuvipaalu monipuoliseen käyttöön

Sisältää 1m putkivarren, kierrekärjen, tulpan ja liitosruuvin.

Ruuvipaalu 1m on tarkoitettu maahan tai vesistön pohjaan kierrettäväksi perustukseksi erilaisille pintarakenteille. Sitä voidaan käyttää esim. laiturirakenteiden kannattamiseen tai käyntisillan maatuen kiinnittämiseen. Tuotetta voidaan käyttää myös kevyehköjen rakennusten ja rakennelmien, kuten varastojen, huvimajojen, lipputankojen, aitojen, liikennemerkkien yms. perustamiseen. Tuotteen päälle voidaan myös valaa betonirakenteita. Ruuvipaalua voidaan jatkaa metri kerrallaan liittämällä seuraava putki suoraan edelliseen. Jatkoputkia myydään erikseen.

Ruuvipaalu soveltuu asennettavaksi savi-, hieta ja hiekkamaahan, jossa ei ole suuria kiviä, sekä raekooltaan enintään 0-50 mm:n soraan tai kivimurskaan. Kiviseen maahan tai karkeaan louheeseen ruuvipaalua ei voida kiertää. Ruuvipaalu on roudankestävä ilman routaeristystä kun kierrekärki ruuvataan routarajan alapuolelle. Vesistön pohjassa paalun kierrekärjen tulee upota kiinteään pohjaan 1-2 m ja pehmeään pohjaan 2-4 m, asennettavan rakenteen raskaus ja tukevuusvaatimus huomioiden. Laiturirakenteiden asennus vesistön pohjaan onnistuu myös jään läpi tehdystä avannosta.

Putken halkaisija 60 mm ja seinämävahvuus 3 mm, kuumasinkitty, kantavuus maahan kierrettynä tiiviissä savessa n. 1000 kg ja hiekassa n. 3500 kg. Kantavuusarvoissa ei ole huomioitu varmuuskertoimia, mitkä tulee huomioida rakenteen vaatimusten mukaisesti.

Siirrä tilauskoriin