Tee-se-itse laituri A-laiturit

Muoviponttonilaiturit

Mallistossamme on tällä hetkellä kaksi valmista muoviponttonilaiturin tee-se-itse -pakettia. K5i ja K1i -laituripaketit pitävät sisällään kaiken, mitä tarvitset laiturin rakentamiseen.

K5i-laituripaketti on suunniteltu niin, että pitkät puuosat eivät sisälly A-Laitureiden toimitukseen, vaan voit ostaa ne antamiemme mittojen mukaan lähimmästä puutavaraliikkeestä.

Tee-se-itse -laituripaketin kuljettaminen onnistuu helposti peräkärryllä ja/tai veneellä kohteeseen. Irtonaiset osat on helppo kantaa rantaan.

K5i -laiturin rakentaminen aloitetaan runkopuista, joihin kiinnitetään muoviponttonit. Ponttoneiden kiinnittämisen jälkeen rakennetaan laiturin kansi ja mahdolliset reunaverhoilut. Tämän jälkeen laituri on valmis ankkuroitavaksi.

Ankkuripainoina käytytetään 25kg:n käsiasennuspainoja, joita lasketaan pohjaan kettinkiä pitkin tarvittava määrä. Ankkurointipainojen määrä riippuu kohteen tuuliolosuhteista.

Lopuksi laituriin kiinnitetään käyntisilta.Käyntisillan rannanpuoleinen pää jää irralleen ja sitä varten rannassa pitää olla vain tasainen paikka, jossa siltä pääsee liikkumaan vapaasti.

K5i-laituripaketin mukana toimitetaan myös uimaportaat, törmäyssuojat ja venelenkit. Näiden lisäksi laituri voi varustella esim. kaiteilla, pelastusvälineillä ja ylimäääräisllä törmäyssuojilla.

Laiturin rakentaminen

Kelluvan laiturin asennus itse

Tarvitsetko tueksi ammattilaista? Ota yhteyttä!

Raimo Koskinen

Raimo Koskinen

laiturimyynti ja -suunnittelu


+358 45 6703 601
raimo.koskinen@a-laiturit.fi

Mika Murto

Mika Murto

laiturimyynti ja -suunnittelu


+358 45 6703 602
mika.murto@a-laiturit.fi