Högkvalitativa bryggtilbehör - A-Laiturit
Laiturit etusivu ylakuva

Bryggtilbehör

Vårt mål är en säker och trivsambrygga som är utrustad för just dina behov. Vårt omfattande sortiment av högkvalitativa tillbehör erbjuder dig allt du behöver såväl för att bygga och underhålla dinbrygga som för simning och förtöjning av båt.

Vi ordnar antingen hemleverans av tillbehören eller också kan du besöka vår butik i Reso för att bekanta dig med vårt utbud.

Komfort och säkerhet på bryggan med hjälp av badstege

En stabil och tillräckligtbred badstegeär trygg och behändig- såväl för barn som för föräldrar.Våra badstegar är antingen 4- eller 7-stegade och de är vikbara, dvs trapporna är inte hala och behöver varken tvättas eller impregneras. Bekanta digockså med vår snabbkopplingssats och lyftarm för badstegar!

Bekanta dig med badstegar

Bojar och bojpaket enligt dina behov

En högkvalitativ bojär ofta det säkraste sättet att förtöja en båt och våra experterhjälper dig med valet av rätt storlekav boj.

Våra färdiga bojpaket för är lätta att installera själv, menvid behov fårdu också hjälp med installationen.

Bekanta dig med bojar och bojpaket

Säker förtöjning av båt

Eleganta pållareoch båtringar garanterar tillförlitlig förtöjning av båtar. I vårt sortiment hittar du också olika typer av båtbommar och stötlister.

Bekanta dig med utrustning för förtöjning av båt

Livboj, kastlina och annan räddningsutrustning

En trygg bryggasfullständiga räddningsutrustning omfattar en livboj, kastlina, flytande krok och flytande stege. Det är också värt att med barn - och varför inte också vuxna - tränaanvändningen av räddningsutrustningen.

Bekanta dig med räddningsutrustning

Hållbara kättingar och schacklar

För byggeoch underhåll av bryggor omfattar vårt sortiment slitstark varmförzinkad kätting avDIN 763 (5685C)-standard.

För bojarnaanvänder vi oss alltidavslitstark kätting av GRADE 40-klass. För koppling av kättingtillhandahåller vi EUR Large D-schacklar.

Bekanta dig också med vår patenterade kättingzink, som förlänger kättingenslivstid!

Bekanta dig med kättingar och schacklar