Finlands största bryggvaruhus - A-Laiturit
A-laiturit myymälä sisältä, myymäläpäälikkö Olli Kinos

Finlands största bryggvaruhus

Butik öppen:

mån–fri 8–17

Upphämtningen av varan kan också ordnas vid andra tillfällen

Adress:

Voudinkatu 39, 21200 Raisio

myymala

Finlands största inomhusutställning för bryggor går att finna i A-Laituris nybyggda, 2000 kvadrats utrymmen i Reso.

Olika modeller och storlekar av brygghelheter uppvisas i de ljusa och öppna utställningsutrymmena. Vårt välutrustade bryggvaruhus rymmer även tillbehöv för reparations- eller gör-det-själv-byggaren. Vi bjuder på en heltäckande service från planering till konstruktion och förverkligande. De diverse tillgängliga lösningarna och paketen sträcker sig från små simbryggor till stora båthamnar.

A-Laiturit betonar god service

Pålitlighet, kvalitet och god service är hedersfrågor för oss och vi har alltid varit kända för att följa dessa principer. Med vår nya fabrik kan vi erbjuda ännu bättre service.

Våra nya utställningsutrymmen visar upp en ännu större mängd färdiga brygglösningar. Från vårt mångsidiga produktutbud kan du välja de lösningar som bäst tillfogar din familj säkerhet och njutning.

A-Laiturit bryr sig om miljön

I såväl konstruktionen av vår nya fabrik som i övrig verksamhet beaktar vi miljön och hållbarhet. Fabrikens varma utrymmen hålls varma med hjälp av markvärme, som även används för att bryggbetong ska hårdna. För markvärmepumpen borrade vi nästan en kilometer i berggrunden! Förråds- och monteringsutrymmena är så kallade kallutrymmen. För konstruktionen av grunden använde vi ungefär 1600 ton återvunnet betong. Miljömedvetenheten syns även i att vi sparar energi med LED-belysning och värmeisolation som överskrider normerna.

Välkomna till våra nya utställningsutrymmen och fabriksbutik i Reso – låt oss tillsammans planera sommarens bästa plats!