Service på brygga - A-Laiturit
Veneet laiturissa A-laiturit

Service på brygga

A-laituri är hållbar och långvarig. Med årens lopp kan bryggans olika delar ändå få slitage och då är det bra att kalla in A-Laituris kunniga och erfarna servicegrupp!

Service och byte av kätting på bryggan

Det mest vanliga servicearbetet som görs på bryggorna, har att göra med ankarkättingen: kättingen har gått av eller har lossnat från bryggan. Därför är det bra att kolla upp kättingarna på bryggan under våren och hösten. Om bryggan är sned eller om den har börjat röra sig mer än tidigare, är kättingarna troligtvis i behov av service.

Bryggornas vanligaste servicearbeten:

  • Service på bryggans kätting: kontroll, spänna till, sätta fast och byte
  • Korrigering av bryggan
  • Reparering av gångbryggan
  • Byte av bojkätting
  • Flytta på bojen
  • Fästa om pollare
  • Öka ankarvikt
  • Allmän granskning av bryggans skick
A-Laitureiden huolto

Beställning av service går enkelt med hjälp av bilder

För att förenkla beställningen av servicearbetet, kan du ta några bilder på din brygga och skicka dem till oss på info@a-laiturit.fi. Med hjälp av bilderna kan vi göra en uppskattning på hurudant servicearbete som behövs och ge en offert.

Vår servicegrupp kan sköta arbetet självständigt, så du behöver nödvändigtvis själv inte vara på plats.

A-Laituris servicegrupp betjänar kunder på en radie på ungefär 100 km från vår fabrik i Raisio. Servicearbeten sköter vi under den tid då vattnet är smält, alltså nästan runt hela året.

A-Laiturit huoltaa laiturit ja kokonaiset venesatamat

Hamnservice

A-Laituris kunniga servicegrupp sköter även hela båthamnens service: kartläggningen av bryggans skick, rapporteringen samt servicearbetet. När du låter en expert sköta arbetet, sparar du både på tid och kostnader. Samtidigt minskar riskerna som är anknytna till reparerings- och servicearbete och dina egna servicemän kan fokusera på andra arbeten.

Läs mer om hamnservice på experternas egna webbtjänst a-laituritpro.fi (på finska). Använding av tjänsten kräver registrering. Du kan även ställa frågor till vår säljassistent Maarit Haapamäki (p. +358 44 988 5887 eller maarit.haapamaki@a-laiturit.fi)

Behöver du yrkeskunnig hjälp? Ta kontakt!

Juhani Karhapää

Juhani Karhapää

A-Laiturit Huolto


+358 41 730 4067
juhani.karhapaa@a-laiturit.fi