Kauppa - A-Laiturit
Laiturit etusivu ylakuva

Laituritarvikkeet

Tavoitteenamme on turvallinen ja viihtyisä laituri, joka on varusteltu juuri sinun tarpeidesi mukaan. Laajasta ja laadukkaasta tarvikevalikoimastamme löydät kaiken tarvittavan niin laiturin rakentamiseen ja huoltoon kuin uimiseen ja veneen kiinnittämiseenkin.

Toimitamme tarvikkeet sinulle kotiin kuljetettuna tai voit tulla tutustumaan tarvikkeisiin tarkemmin myymäläämme Raisioon.

Uimaportailla mukavuutta ja turvallisuutta laiturille

Tukevat ja tarpeeksi leveät uimaportaat ovat turvalliset ja vaivattomat – niin lapsille kuin vanhemmillekin. Uimaportaamme ovat joko 4- tai 7-askelmaisia ja ne ovat taittuvia eli portaat eivät ole liukkaat eikä niitä tarvitse pestä tai kyllästää. Tutustu myös kätevään uimaportaiden pikakiinnityssarjaan ja nostovipuun!

Poijut ja poijupaketit tarpeesi mukaan

Laadukas poiju on usein turvallisin tapa säilyttää venettä ja ammattilaisemme auttavat sinua juuri oikean kokoisen poijun valinnassa. Valmiit poijupakettimme on helppo asentaa itsekin, mutta tarvittaessa saat kauttamme myös asennusapua.

Veneen kiinnitys turvallisesti

Tyylikkäät pollarit ja venelenkit varmistavat veneiden turvallisen kiinnityksen. Löydät valikoimistamme myös erilaiset venepuomit ja törmäyssuojat.

Pelastusrengas, heittoliina ja muut pelastustarvikkeet

Turvallisen laiturin täydellinen pelastusvälinesetti pitää sisällään pelastusrenkaan, heittoliinan, kelluvan haan ja kelluvat tikkaat. Pelastusvälineiden käyttöä kannattaa myös harjoitella lasten – ja mikä ettei aikuistenkin - kanssa.

Kestävät kettingit ja sakkelit

Laiturin rakentajille ja huoltajille valikoimistamme löytyvät kestävät DIN 763 (5685C) -standardin mukaiset kuumasinkityt pitkähahlokettingit. Poijuissa käytetään aina kovan kulutuksen kestävää GRADE 40 -luokiteltua kettinkiä. Kettinkien liittämiseen tarjoamme EUR Large D -sakkelit. Tutustu myös patentoituun kettinkisinkkiin, jolla pidennät kettinkien käyttöikää!