Suunnitellaan uusi laiturinne yhdessä – suunnittelupalvelumme auttaa!

Yli 25 vuoden toimintamme aikana olemme toimittaneet jo tuhansia laituriratkaisuja. Uudessa Raision tehtaassamme valmistetaan vuosittain tuhansia laiturimetrejä. Kokeneet ammattilaisemme suunnittelevat kestävän laituriratkaisun juuri teidän rantanne olosuhteisiin. Käytä osaamisemme hyväksesi!

Huolellista suunnittelua

Ennen työn aloittamista teemme yhdessä tarve- ja olosuhdemäärityksen, jotta tuleva laituri ja sen rakenteet sopisivat rantaanne parhaalla mahdollisella tavalla. Kuvat rannasta, rannan sijainti ja laiturin ajateltu paikka auttavat suunnittelutyön alkuun. Mieti lisäksi laiturin käyttöä. Halutaanko laituri oleskeluun ja uimiseen, veneen suojaksi ja lastaukseen vai juhlapaikaksi? Tuleeko huomioida etenkin pienten lasten turvallisuus – vai ison koiran lastaus veneeseen? Lopullinen suunnittelu ja katselmus tehdään tarvittaessa paikan päällä.

Suunnittelussa huomioidaan mm:

• pääasiallinen käyttötarkoitus
• tuuli- ja aalto-olosuhteet
• veden syvyys ja virtaukset
• rannan maasto
• veneiden koko ja lukumäärä
• veneiden lastaus- ja huoltotilat
• veneen nosto- ja laskurakenteet
• jääolosuhteet


Luotettava toimitus, helppo asennus

Kestävien ja helposti asennettavien tuotteidemme lisäksi asiakkaidemme arvostamia vahvuuksia ovat täsmälliset ja viimeistellyt toimitukset. Halutessanne kuljetuspalvelumme huolehtii laiturin kuljetuksesta tehtaalta rantaan. Saatte myös veloituksetta peräkärryn lainaksi meiltä ostetun laiturin kuljetukseen. Myös asennukseen voimme suositella ammattilaista laajasta kumppaniverkostostamme.

Tavoitteenamme on tuotteisiimme ja palveluumme tyytyväinen asiakas.

Haluamme tehdä uuden laiturin tilaamisesta vaivatonta, siksi keskitämme myös asiointinne pääsääntöisesti yhdelle myyjällemme tai jälleenmyyjälle – hän tuntee teidät ja tarpeenne.

A-Laiturit panostaa palveluun myös jälleenmyyjäverkostonsa avulla.

Paikalliset myyjät tuntevat olosuhteet ja osaavat suositella oikeanlaista laituria oikeaan paikkaan. Paikallistuntemus onkin A-Laitureiden vahvimpia myyntivaltteja.

Raimo Koskinen
laiturimyynti ja –suunnittelu
+358 45 6703 601
raimo.koskinen@a-laiturit.fi

Mika Murto
laiturimyynti ja –suunnittelu
+358 45 6703 602
mika.murto@a-laiturit.fi