Uimaportaat

Uimaportailla mukavuutta ja turvallisuutta laiturille. Mikäpä on mukavampaa kuin pulahtaa kuumana kesäpäivänä laiturilta uimaan! Tukevilta uimaportailtamme uimaan meno ja vedestä nousu sujuu vaivattomasti ja turvallisesti – niin lapsilta kuin vanhemmiltakin.

Kunnon poijussa vene on kotonaan! Valmiit poijupaketit asennat turvallisesti itse, tai annat ammattilaisen asentaa. Valikoimastamme löydät eri kokoiset poijut ja paketit tarpeesi mukaan.

Näyttävillä pollareillamme ja venelenkeillä varustelet laiturisi viimeistellyksi kokonaisuudeksi! Veneen kiinnitys -varusteista löydät myös venepuomit ja törmäyssuojat.

Meiltä saat kestävät DIN 763 (5685C) -standardin mukaiset kuumasinkityt pitkähahlokettingit ja EUR Large D sakkelit. Riittävän pitkillä kettingeillä ja niiden sijoittamisella ristiin laiturin alle varmistetaan, etteivät kettingit ole laiturin käyttäjien esteenä.

Laajasta tarvikevalikoimastamme löydät kaikki laiturin rakentamisessa ja huoltamisessa tarvittavat erikoisosat. Voit tilata tuottee suoraan kotiisi tai tulla tustumaan tarvikkeisiin tarkemmin myymäläämme Raisioon.