Teollisuuden käyttämä betonivalujen lisäaine vihdoinkin kuluttajien saataville

Teollisuuden käyttämä betonivalujen lisäaine vihdoinkin kuluttajien saataville

A-Laiturit Oy:n  uutuus-tuote kaudelle 2015 on Uppo-Mix, veden alle ja vesirajaan valettavan betonin lisäaine. Vastaavaa tuotetta on aikaisemmin ollut vain teollisuuden käytössä, mutta nyt lisäainetta on myös kuluttajien saatavilla.

A-Laiturit Oy:n  uutuus-tuote kaudelle 2015 on Uppo-Mix, veden alle ja vesirajaan valettavan betonin lisäaine. Vastaavaa tuotetta on aikaisemmin ollut vain teollisuuden käytössä, mutta nyt lisäainetta on myös kuluttajien saatavilla. Uppo-Mix –lisäaine sekoitetaan tavalliseen S100-laatuiseen kuivabetoniin, jonka jälkeen massa ei enää hajoa vedessä. Yhden Uppo-Mix –pakkauksen avulla voidaan tehdä noin 25 kg valmista betonimassaa.

- Ammattilaiset ovat käyttäneet vastaavaa lisäainetta pitkään erilaisissa korjauskohteissa ja esimerkiksi laiturin maatuen valamisessa vesirajaan. Nyt mökkirannassa pystyy ensimmäistä kertaa itse valamaan kohteita, joihin aikaisemmin piti tilata betoniauto, kertoo Matti Vähätalo.

 

Uppo-Mix –lisäaine sekoitetaan kuivabetoniin vahvalla laastisekoittimella, ei siis betonimyllyllä. Muutoin työskentely tapahtuu aivan kuin muissakin valutöissä. Myös kuivumisaika on normaali. Valujen lisäksi Uppo-Mix –lisäaine on välttämätön, kun korjataan vesirajassa olevia vanhoja rakenteita.

Uppo-Mix –lisäaineet ovat saatavissa tulevana keväänä A-Laitureiden jälleenmyyjäkentän kautta.
 

A-Laiturit Turun Rakennus- ja Sisustaminen –messuilla, C35.


Lisätiedot, A-Laiturit Oy

Matti Vähätalo puh. +358 45 6703 600
toimitusjohtaja

Ville Vuorio puh. +358 44 755 3315
tiedottaja
painokelpoiset tuotekuvat: ville.vuorio@a-laiturit.fi

6.2.2015 9.00