Satamat ja sillat

M-sarjan laitureista voidaan toteuttaa monimuotoisia venesatamia. Sarjan tuotteita saa eri mittaisina ja niille on erinomaiset liitettävyysominaisuudet: elementtejä voidaan kytkeä joustoliitosten avulla peräkkäin, rinnakkain sekä L- ja T-muotoon.

S-sarjan betoniponttonilaituri on suosittu valinta venesatamarakentajien keskuudessa – eikä vähiten kustannustehokkaan, mutta vakaan rakenteensa ansiosta. S-sarjan kansi on rakennettu kestävästä painekyllästetystä puusta.
S-sarjan tuotteet ovat monipuolisesti muunneltavissa.

K-sarjan talvehtivat muoviponttonilaiturit ovat oikea valinta suojaisiin matalan veden satamiin. Kansikorkeus on jätetty sopivan matalaksi pienveneille ja kanooteille. Painekyllästetystä puusta rakennettu vankka runko ja polystyreenilla täytetyt, talven kestävät muoviponttonit tekevät K-sarjan laitureista erittäin vakaita.

Toteutamme myös erilaisia erikoisratkaisuja kelluvien ponttonien avulla. Ponttonisillan toteutaminen on mahdollista hankaliinkin paikkoihin, esim. jokeen. Ponttoneina voidaan käyttää raskaita satamaponttoneita, joita yhdistämällä sillasta saadaan oikean pituinen.

Raimo Koskinen
laiturimyynti ja –suunnittelu
+358 45 6703 601
raimo.koskinen@a-laiturit.fi

Mika Murto
laiturimyynti ja –suunnittelu
+358 45 6703 602
mika.murto@a-laiturit.fi