Veneet laiturissa A-laiturit

Laiturit

Laituriammattilaisemme suunnittelevat ja rakentavat sinulle unelmiesi laiturin. Päämääränä on aina kestävä ja pitkäikäinen laituri, joka talvehtii hyvin ja on mahdollisimman huoltovapaa.

  • Suunnittelussa selvitetään ensin laiturin käyttötarve: venelaituri, uimalaituri vai oleskelulaituri.
  • Seuraavaksi selvitetään olosuhteet kuten rannan sijainti ja sen tuuli- ja aalto-olosuhteet, veden syvyys ja jääolosuhteet.
  • Näiden pohjalta päätetään laiturin koko, muoto ja jykevyys sekä tarvittava varustelu.
laiturijavene

Kelluvat laiturit

Kelluvien laitureiden valikoimasta löydät betoniponttoni- ja muoviponttonilaiturit ja niitä on saatavissa monessa eri koossa.

Betonirunkoiset raskasponttonilaiturit sopivat vaativiin olosuhteisiin ja ne kestävät vedessä ympäri vuoden. Ne ovat erittäin vakaita ja turvallisia laitureita, jotka käyvät niin veneen kiinnitykseen, auringonottoon, uintireissuihin kuin laiturijuhliinkin.

Betoniponttonilaitureiden runko ja kansi on tehty betonista tai painekyllästetystä puusta. Ne ovat tukevia ja terassimaisia oleskelu- ja uimalaitureita ja sopivat hyvin veneiden kiinnittämiseen ja lastaamiseen. Laiturit kestävät vedessä ympäri vuoden.

Muoviponttonilaiturit sekä muoviputkiponttonilaiturit sopivat mataliin rantoihin ja suojaisiin olosuhteisiin. Ne ovat hyviä uima- ja oleskelulaitureita ja niihin voi kiinnittää pienen tai keskikokoisen veneen. Muoviponttonilaiturin kansikorkeus on sopivan matala pienveneille ja pienimmille uimareille. Suojaisissa olosuhteissa muoviponttonilaiturit kestävät vedessä ympäri vuoden.

Kaikkia kelluvia laiturimallejamme voidaan kytkeä peräkkäin, rinnakkain sekä L- ja T-muotoon. Näin varmistetaan, että jokaiseen rantaan ja käyttötarpeeseen voidaan toteuttaa paras mahdollinen ratkaisu.

Laiturimallistostamme löytyy myös valmiita tee-se-itse-laituripaketteja.

laituri

Kiinteät laiturit

Jos ranta ei ole kelluvalle laiturille sopiva, siitä voidaan tehdä sellainen rantaviivaa muokkaamalla tai maata siirtämällä. Maapengerlaituri rakennetaan vinyyliponttien avulla. Perustana olevien vahvojen runkopalkkien ansiosta kalliokylkilaituri on tukeva ja turvallinen. Meiltä löydät ratkaisun kaikkiin rantoihin!

Luotettava toimitus ja helppo asennus

Kestävien ja helposti asennettavien tuotteidemme lisäksi asiakkaidemme arvostamia vahvuuksia ovat täsmälliset ja viimeistellyt toimitukset.

Kuljetuspalvelumme huolehtii laiturin kuljetuksesta tehtaalta rantaan. Jos rantaan ei pääse autolla, niin laituri uitetaan vesitse perille. Meiltä ostetun tee-se-itse-laiturin kuljetukseen saatte myös veloituksetta peräkärryn lainaksi.

A-Laiturin asennuksen hoitavat osaavat ammattilaiset laajasta kumppaniverkostostamme.

Ota yhteyttä ja autamme juuri Sinulle sopivan laiturin suunnittelussa!

Raimo Koskinen

Raimo Koskinen

laiturimyynti ja -suunnittelu


+358 45 6703 601
raimo.koskinen@a-laiturit.fi

Mika Murto

Mika Murto

laiturimyynti ja -suunnittelu


+358 45 6703 602
mika.murto@a-laiturit.fi